Skip to main content

Casopisi

Hvala na razumevanju.

Cene koje izračnava kalkulator bazirane su na komercijalnim vrstama papira kao sto je ofsetna i kunstdruk hartija. Gramaza odnosno debljina papira ne utice na cenu digitalne štampe, izuzetak su veliki tirazi i tada je potrebno konsultovati se sa štamparijom.

Kalkulator je namenjen izračunavanju cene obostrane kolorne štampe, ukoliko Vaša brošura ima crno-bele stranice obratite se štampariji radi izrade kalkulacije.

 

  Format

Ukoliko ne možete da pronadjete format Vaše brošure u katalogu molimo Vas da se obratite štampariji radi kalkulacije cene.

Obim

Obim brošure se odnosi na broj strana, korice su uracunate u obim koji se unosi.

  Povez


Plastifikacija korica

Plastifikacija korica može biti mat ili sjaj, u cenu je ukalkulisana jednostrana plastifikacija korica.


Tiraž

 

 

Kalkulator digitalne štampe

Tiraž

x (mm)

y (mm)
 
Štampa 
Plastifikacija 
Savijanje 
Bigovanje 

Vrsta papira 


Pomoću opšteg kalkulatora digitalne štampe moguće je da lako izračunate potreban broj tabaka SRA3, za posao željenih dimenzija u željenom tiražu, kao i troškove štampe i dodatne dorade.

*Kalkulator automatski dodaje neophodne margine i prepuste za sečenje od po 1.5mm sa svake strane.

DIGITALNA STAMPA

Xerox Versant 4100

Novi član porodice štamparije Proof.

Xerox Versant 4100

Dragi naši klijenti,

Sa velikim uzbuđenjem predstavljamo najnovijieg člana naše firme: Xerox® Versant® 4100 Press! Ova izvanredna digitalna štamparska digitalna mašina nije samo novi uređaj, već i revolucionarni korak napred za naše poslovanje.

Šta to Xerox® Versant® 4100 Press donosi?

 • Besprekorni kvalitet: Ova mašina postavlja nove standarde kvalitete štampe sa neverovatnom Ultra HD rezolucijom od 2400 x 2400 dpi i 10-bitnim RIP renderingom. Vaši štampani materijali će sada izgledati bolje nego ikad pre.

 • Automatizacija: Zaboravite na dosadne i vremenski zahtevne zadatke. Versant 4100 Press dolazi sa Full Width Array (FWA) sistemom za automatizaciju, olakšavajući kontrolu kvaliteta, kalibraciju boja i usklađivanje sa medijem.

 • Više mogućnosti: Sa mogućnošću unošenja medija veličine 660 mm x 330 mm i raznim opcijama za završnu obradu, možemo da stvorimo različite štampane materijale, bilo da su u pitanju marketinški materijali, brošure, plakati ili katalog.

 • Upravljanje zalihama: Kroz Xerox® PredictPrint Media Manager, olakšano nam je upravljanje zalihami na efikasan i efektivan način.

Xerox® Versant® 4100 Press donosi sve što nam je potrebno da podignete kvalitet i efikasnost vaše štampe na viši nivo. S ponosom ćemo koristiti ovu izvanrednu mašinu kako bismo vam ponudili bolje proizvode i usluge.

Hvala vam na vašem poverenju. S Versant 4100 digitalnom mašinom, budite spremni na impresivne štampane materijale i još bolju saradnju s nama!

Ponosno najavljujemo da će štamparija PROOF biti prvi vlasnik u Srbiji opcije štampanja proširenog formata 660mm x 330mm.

 

Baner Ustedi

 

Novo u ponudi: Potpisivanjem ugovora i avansnim plaćanjem možete uštedeti do 450e.

Uplaćeni iznos se ne odnosi na jedan posao nego služi kao pretplata koju ćete koristiti u narednom periodu.

paket cena paketa cena simplexa cena duplexa

PREPAID ECONOMY

250e 0.35e 0.65e
PREPAID PREMIUM 500e 0.25e 0.45e

 Cene za digitalnu štampu su izražene u evrima, bez PDV-a i plative su po srednjem kursu NBS.

Digitalna stampa cenovnik

Digitalna štampa do formata 330 mmx 488 mm, papiri gramatura od 52gr - 350gr.

Digitalna štampa do formata 330 mmx 640 mm, papiri gramatura od 52gr - 250gr.

Veličina otiska na papiru je 320 mm x 478 mm
DIGITALNA KOLOR STAMPA

Digitalna stampa Beograd - kao mlada i revolucionarna tehnologija omogućava da na najkraći mogući način dođemo do željenog proizvoda. Kada se obradi fajl u računaru odmah se šalje putem RIP-a u mašinu i prvi otisak imamo za koj minut. Nakon potvrde autentičnosti otiska klijent može dobiti odštampani materijal u rasponu od 10 minuta do 24 sata. Kako bi se reklo, štampa za juče. Prednost digitalne štampe u odnosu na ofset stampu je u tome što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa naviše.

 

 Digitalna stampa - Crno Bela

  Digitalna stampa Beograd

Digitalna štampa - direktna povezanost operatera i iz pripreme i štamparske mašine, bez posrednika. Ovde se informacije iz memorije računara prenose direktno u masinu – nema štamparske forme. Ovde se digitalni podaci prenose direktno u mašinu u kojoj se na osnovu tih podataka stvara štamparska forma i dalji postupak je isti kako kod ostale klasične štampe. Proces je mnogo brži, jednostavniji, kraće vreme pripreme, nema makulatura, odstampani tabaci su spremni odmahposle stame za dalju doradu. Digitalna štampa sve vise postaje konkurencija klasičnoj štampi jer otvorila neka tržišta koja pre nisu bila dostupna klasičnom štampom. 

 • Velika prednost digitalne stampe jer nema štamparske forme (troškovi, vreme, hemijska sredstva, postavljanje, podešavanje, čuvanje)
 • Mogućnost smanjenja tiraža na 1 primerak
 • Varijabilna štampa – svaki otisak unutar tiraža je različiti
 • Personalizacija

    

Digitalna stampa - Digitalna stampa BeogradDigitana štampa Beograd - Digitalna štampa

 • Copyright 2023 © Štamparija PROOF
 • Bulevar Peka Dapčevića 37
 • 11040 Beograd, Srbija
 •  stari naziv ulice Kumodraška 253 
 • tel: 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
 • office@stamparija.rs

Heidelberg znak stamparija

Mutoh znak stamparija

Xerox znak stamparija