Skip to main content

Kalkulator stikera

3d stiker

3D stikeri

Dimenzije 3D stikera unesite u centimetrima. Ako širina ili visina nisu ceo broj, odvojite decimalu tačkom. PDV nije uračunat u cenu.

Razveselite svoje prijatelje i klijente sa jedinstvenim stikerima koji su kao iz crtanih filmova! Naša štamparija u Beogradu vam pruža mogućnost da napravite vesela i šarmantna remek-dela koja će sigurno izazvati osmehe i privući pažnju. Kreirajte personalizovane stikere inspirisane omiljenim crtanim likovima ili unikatne dizajne koji će upotpuniti vaše poruke i promotivne materijale. Oživite svoje ideje uz naše kreativne 3D stikere Beograd, a uz to, imate mogućnost da kreirate i svoj avatar i učinite svoje stikere još posebnijim. Izražavajte svoju kreativnost uz naše štampane ilustracije i 3D stikere koji će oživeti vaše ideje!

Stikeri su grafički proizvod koji se najčešće koristi za brendiranje ili dekoraciju.

Kako se stampa 3D stiker nalepnicaNjihova izrada počinje štampanjem, a zatim se odštampani proizvod seče u željenom obliku. Nakon toga, prekriva se slojem prozirne plastične smole. Stikeri su trajni, jedinstveni i upadljivi. Oni čine da ilustracije ili tekst koji se štampaju ističu, privlačeći pažnju potrošača. Naziv "3D stikeri" proizlazi iz činjenice da je sloj smole koji se nanosi transparentan, stvarajući efekat zaobljenog sočiva i trodimenzionalni izgled. Štampa se obično vrši u jarkim bojama koje dodatno privlače pažnju na ovaj proizvod. Štampa se vrši digitalnom tehnikom visoke rezolucije. Cena štampe ovakvih stikera obično se ne menja u zavisnosti od količine proizvoda koji se štampaju, osim u posebnim situacijama kada se koristi zlatotisak ili srebrnatotisak. Stikeri imaju široku primenu i mogu se koristiti u gotovo svim industrijskim sektorima. Oni se često koriste u automobilskoj, avio i brodograđevinskoj industriji. Veličina 3D stikera može varirati, ali generalno se mogu štampati u skoro svim dimenzijama.

Sve velike kompanije imaju svoj zaštitni znak (logo) koji se koristi na raznim predmetima u svakodnevnom životu, kao što su olovke, privezci za ključeve, rokovnici, magneti itd. Kako biste se istakli u moru konkurencije, važno je da uz proizvod koji se kupuje ili koristi, pružate i sitne poklone sa svojim zaštitnim znakom. U tom slučaju, stikeri su odlično rešenje. Oni mogu se lepiti na bilo koji od navedenih predmeta, a njihova izrada nije skupa. Ovi stikeri ostavljaju jak utisak, čineći vaše ime prepoznatljivijim i istaknutijim među konkurencijom.

Cilj brendiranja na ovaj način je da se potrošači sete vas ili vaše kompanije svaki put kada koriste proizvod koji su dobili ili kupili od vas. Nadamo se da smo Vam malo prilibližili pojam šta je 3D stiker.

Štamparija Proof vam nudi mogućnost izrade jedinstvenih 3D stikera po najboljim cenama, koji garantovano privlače pažnju vas i vaših potrošača.

3D stikeri su odštampane nalepnice, isečena u bilo kom vama potrebnom obliku, a zatim prekrivena slojem prozirne plastične smole, koja formira ovalni, kapljičasti oblik. 3D stikeri su trajni, upadljivi, čine da se logotip ili slika ističu, i time podižu atraktivnost vašem proizvodu. Efekat zaobljenog sočiva, kristalno providne smole, daje upadljiv trodimenzionalni izgled, pruža oštru i jasnu štampu sa jarkim bojama i time povećava atraktivnost vašeg proizvoda. Štampa se u digitalnoj stampi na masini visoke rezolucije. Broj boja štampe je neograničen i ne utiče na cenu stikera, osim u posebnim slučajevima kao što je upotreba srebrne i zlatne boje.

Dimenzije 3D stikera unesite u centrimetrima, ukoliko širina ili visina nije ceo broj odvojite . (tačkom) decimalu. U cenu 3D stikera nije uracunat PDV

3D stikeri cenovnik

3d stikeri cena 3d stikeri cenovnik Cenovnik:

Standardni stikeri: 0.025 eura/cm2

Nepravilnog oblika: 0.03 eura/cm2

Navedene cene su izražene u evrima bez PDV-a. Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije

 

3d stikeri cena - nepravilni oblik 

Stikeri nepravilnog oblika, sa oštrim ulgovima/prelazima zahtevaju dosta više vremena za katovanje (isecanje), izlivanje i imaju povećan rizik od izlivanja smole, te se za njihovu izradu povećava cena u iznosu od 20 % i iznosi 0.03 eura / cm2.

3D Stikeri se rade u punom koloru. Rok za izradu je 3-5 radnih dana.

Minimalna kolicina za narudzbine 3D Stikera je 10e - po jednoj vrsti i velicini 3D stikera.

Slike 3D Stikeri

3d Stikeri sa bar Kodom

3D stikeri beogradMoguce je da se izrade personalizovani 3D stikeri.

Svaki od naših 3D stikera moze biti i jedinstven i nosi svoj vlastiti broj. Osim toga, imamo mogućnost izrade personalizovanih 3D stikera prema vašim specifičnim zahtevima. Na primer, za našeg klijenta firmu Alca iz Beograda, kreirali smo 3D stiker sa barkodom, prilagođen njihovim potrebama.


 Isecanje nalepnice po obliku 3d stikera

Isecanje nalepnice po obliku 3d stikera vrsi se na masinama kupljenim u firmi New Name d.o.o.:

  • SummaCut 120 D-Series - Ovaj kater ima brojne inteligentne funkcije i najnovije tehnike za pružanje visoke preciznosti rezanja kontura na odštampanom materijalu.
  • Vulcan FLATBED CUTTER FC-500VC
    - Vulcanov sistem za isecanje na ravnim pločama je inovativno rešenje za proizvodnju širokog spektra nalepnica, natpisa, displeja, uzoraka, kutija pakovanje i još mnogo toga. Masina ima alate za prosecanje, ricovanje i bigovanje

Gde možete koristiti 3D stikere

Neki predlozi gde možete koristiti 3D stikere:

Automobili, Motori, Čamci, PVC stolarija, Fiskalne kase, Bela tehnika, Alarmni uređaji, Klima uređaji, Nameštaj, ...

U Beogradu, 3D stikeri su popularan grafički proizvod koji se koristi za brendiranje i dekoraciju. Posebno su traženi 3D stikeri Beograd, koji privlače pažnju i ističu se među konkurencijom.

Šta je 3D stiker ?

sta je 3d stiker nalepnicaAko se pitate sta je 3D stiker, to je više obične nalepnice; oni su mali umetnički radovi koji dodaju šarm i originalnost svemu što dodirnu. Ovi stikeri ne samo da su vizuelno atraktivni, već i taktički interesantni zahvaljujući sloju prozirne plastične smole koji im daje teksturu i dubinu. Zamislite dodirivanje stikera koji izgledaju kao da se dizaju s površine, stvarajući iluziju trodimenzionalnosti. To je upravo ono što 3D stikeri čine - dodajući dozu magije svakom proizvodu, ambalaži ili marketinškom materijalu.

Njihova primena je široka i kreativna. Možete ih koristiti za personalizaciju poklona, unapređenje ambalaže vaših proizvoda, stvaranje unikatnih promotivnih materijala ili čak kao ukras za svoj laptop, telefon ili stvari u svakodnevnom životu. Mogućnosti su beskrajne, jer se 3D stikeri lako prilagođavaju vašim potrebama i kreativnim zamislima.

Iako su 3D stikeri visokog kvaliteta, cena njihove izrade je pristupačna, čineći ih izvrsnim izborom za brendiranje i dekoraciju. Kada dodate ovu jedinstvenu dimenziju vašim projektima, izdvojićete se iz mase i ostaviti nezaboravan utisak.

Uživajte u eksperimentisanju s 3D stikerima i oživite svoje ideje na potpuno nov način!"

 

  • Copyright 2023 © Štamparija PROOF
  • Bulevar Peka Dapčevića 37
  • 11040 Beograd, Srbija
  •  stari naziv ulice Kumodraška 253 
  • tel: 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
  • office@stamparija.rs

Heidelberg znak stamparija

Mutoh znak stamparija

Xerox znak stamparija