Skip to main content

Brošure -  Prospekti - Katalozi

Brosure - Prospekti

Brošure, odnosno prospekti, su unikatan način reklamiranja sa dugom tradicijom. Namena im je da zamene ljudsku prezentaciju usluge ili proizvoda. Ukoliko osoba kojoj želite da pokažete proizvod ili uslugu koju vršite nema dovoljno vremena da Vas sasluša, uvek joj možete dati brošuru, odnosno prospekt, sa informacijama o uslugama koje pružate.

Brošure su veoma slične flajerima. Spadaju u red akcideničnih grafičkih proizvoda. Uglavnom se presavijaju po nekoliko puta i u većini slučajeva se štampa dvostrano. Njihova izrada nije skupa i zbog toga je način reklamiranja pomoću njih jako zastupljen i popularan.

Šta to čini kvalitetnu brošuru?

Brošura ne treba da bude napadna. Pri izradi brošure idemo logikom da želimo da privučemo pažnju određene ciljne grupe, ali tako da brošra ne bude monotona i dosadna za čitanje.

Glavni elementi brošure su teks i ilustracije. Preporučljivo je da tekst zauzima podjednaku površinu kao i ilustracija ili da ga ima manje. Slika koju ubacujete na brošuru treba da, nezavisno od teksta, donekle već šalje poruku i osnovne informacije o Vašoj usluzi ili proizvodu.

Na brošurama se često nalaze zanimljivosti i inforacije o kulturnim događajima (pozorišnim predstavama, projekcijama filmova u bioskopu, koncertima, sportskim događajima...) upravo zbog toga jer je brošura odličan način informisanja.

Ukoliko posedujete neki manji biznis, ovakav način reklamiranja je idealan za Vas, a štamparija Proof će zagarantovano ispuniti sva Vaša očekivanja i uveriti Vas u naš kvalitet.

Brošura ili prospekt je informativni papirni dokument koji se često koristi za reklamiranje. Može biti u obliku knjižica kratke forme ili papir većeg formata, više puta presavijan.

Ako imate više brosura stamparija proizvoda i informacije koje želite da prikažete, da ne bi došlo do zagušenja na flajeru bolje rešenje je uraditi brošuru ili prospekt.

  • Copyright 2023 © Štamparija PROOF
  • Bulevar Peka Dapčevića 37
  • 11040 Beograd, Srbija
  •  stari naziv ulice Kumodraška 253 
  • tel: 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
  • office@stamparija.rs

Heidelberg znak stamparija

Mutoh znak stamparija

Xerox znak stamparija